Είσοδος Μελών

NewsLetter

captcha

Δελτίο Τύπου 09_03_2018

           Η Ομοσπονδία μας ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. ) από την εργοδοτική πλευρά και η Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων   Ελλάδας (ΟΗΕ) από πλευράς   των εργαζομένων, συναντηθήκαμε σήμερα 7-3-2018 με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης         Κο Ανδρέα Νεφελούδη .

διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας

Συνάντηση Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. και Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. με το Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας κο Ζαφείρη Στράτο στις 20 Φεβρουαρίου 2018 με θέμα: την έκδοση Νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την Εγκατάσταση, Λειτουργία και Συντήρηση των Ανελκυστληρων.

20180220 124042

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Συνάντηση της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. με τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κο Μπαξεβανάκη Δημήτρη στις 15 Δεκεμβρίου 2017. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της εξεταστέας ύλης και η ενεργοποίηση εξεταστικών επιτροπών. σύμφωνα με το ν.3982/11.

20171218 144720

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη, την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις χθεσινές καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική και να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς.

Συνάδελφοι,

Όποιος από εσάς θέλει και μπορεί να στείλει είδη ρουχισμού και τρόφιμα ας καλέσει στο Δημαρχείο της Μάνδρας στο τηλέφωνο: 2132014900.

Συναδελφικά με εκτίμηση

Για την Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

              

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

Η σημερινή Διοίκηση στον πρώτο χρόνο της νέας θητείας της προσεγγίζει, μελετά και αναδεικνύει – λαμβανομένου υπ’ όψη και τις Ιστορικές καταστάσεις και συνθήκες τις οποίες βιώνουμε ως Πολίτες και Επαγγελματίες αυτής της Χώρας − εκείνες τις πολιτικές στο πλαίσιο της στρατηγικής την οποία έχουμε χαράξει, από την ίδρυση της Ομοσπονδία μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

Μετά από απεργίες, αγώνες και θυσίες όλων των εργαζομένων με κυρίαρχα αιτήματα για την καθιέρωση της Κυριακάτικης αργίας, την καθιέρωση των οκτώ ωρών εργασίας, τη διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων, ψηφίζεται με ειδικό νόμο από την Κυβέρνηση του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη το Δεκέμβριο του 1909 η αργία της Κυριακής και εφαρμόζεται από τις 4 Ιανουαρίου 1910. Με διάταγμα του 1971 καθιερώνεται η λειτουργία των καταστημάτων για 2 Κυριακές.

διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουμε σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση που αφορά προβλήματα των Βιοτεχνών-Επαγγελματιών όπως την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 κλείσιμο των γραφείων μας λόγω των άθλιων οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών που επικρατούν.

διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΣYNAΔEΛΦOI, META ΛYΠHΣ ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ AΠEBIΩΣE Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ BAΣIΛHΣ ΡΟΥΣΣΟΣ. Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ TPITH 18-04-17 ΣTIΣ 17:30 ΣTO NEKPOTAΦEIO XAΛANΔPIOY.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ,

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ!

IMG 0076

Νομοθεσία