Είσοδος Μελών

NewsLetter

captcha

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη, την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις χθεσινές καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική και να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς.

Συνάδελφοι,

Όποιος από εσάς θέλει και μπορεί να στείλει είδη ρουχισμού και τρόφιμα ας καλέσει στο Δημαρχείο της Μάνδρας στο τηλέφωνο: 2132014900.

Συναδελφικά με εκτίμηση

Για την Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

              

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

Η σημερινή Διοίκηση στον πρώτο χρόνο της νέας θητείας της προσεγγίζει, μελετά και αναδεικνύει – λαμβανομένου υπ’ όψη και τις Ιστορικές καταστάσεις και συνθήκες τις οποίες βιώνουμε ως Πολίτες και Επαγγελματίες αυτής της Χώρας − εκείνες τις πολιτικές στο πλαίσιο της στρατηγικής την οποία έχουμε χαράξει, από την ίδρυση της Ομοσπονδία μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

Μετά από απεργίες, αγώνες και θυσίες όλων των εργαζομένων με κυρίαρχα αιτήματα για την καθιέρωση της Κυριακάτικης αργίας, την καθιέρωση των οκτώ ωρών εργασίας, τη διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων, ψηφίζεται με ειδικό νόμο από την Κυβέρνηση του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη το Δεκέμβριο του 1909 η αργία της Κυριακής και εφαρμόζεται από τις 4 Ιανουαρίου 1910. Με διάταγμα του 1971 καθιερώνεται η λειτουργία των καταστημάτων για 2 Κυριακές.

διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουμε σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση που αφορά προβλήματα των Βιοτεχνών-Επαγγελματιών όπως την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 κλείσιμο των γραφείων μας λόγω των άθλιων οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών που επικρατούν.

διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΣYNAΔEΛΦOI, META ΛYΠHΣ ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ AΠEBIΩΣE Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ BAΣIΛHΣ ΡΟΥΣΣΟΣ. Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ TPITH 18-04-17 ΣTIΣ 17:30 ΣTO NEKPOTAΦEIO XAΛANΔPIOY.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ,

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ!

IMG 0076

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουμε σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση που αφορά προβλήματα των Βιοτεχνών-Επαγγελματιών όπως την 8 Δεκεμβρίου 2016 κλείσιμο των γραφείων μας λόγω των άθλιων οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών που επικρατούν.

διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητες Δημόσιων ΙΕΚ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι Ειδικότητες των Δημοσιών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης εξαμήνου 2016Β. Η ειδικότητα «Τεχνικός Ανελκυστήρων» θα λειτουργήσει μόνο στο παρακάτω Δ.ΙΕΚ: 

διαβάστε περισσότερα

diek_prokiriksi_2016b_final.pdf

Νομοθεσία

 • Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2016-2017

  Υπογράφτηκε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας μας με την Ομοσπονδία Ηλεκτροτεχνιτών Ελλάδας και η οποία ισχύει από τις 01/10/2016 έως τις 31/12/2017.

  ΠΚ_9-16pdf.pdf

  MK12-O-P16_R16-1.pdf

  MK12-O-P17_R16-1.pdf

   
 • ΠΟΛ 1061/2016

  Κοινοποίηση διατάξεων του νόμου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις» για την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ σε 24% και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στη δεύτερη ομάδα νησιών.

  διαβάστε περισσότερα