Επιστολές Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. και Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για ΚΑΔ επιχειρήσεων

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της υπ΄αριθ. πρωτ.  4001/20 στις  22/03/2020 επιστολής μας προς τον Πρόεδρο της  Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με την καταγραφή των ΚΑΔ του επαγγέλματος μας, με την οποία αιτούμεθα από τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. να παρέμβει και να αποστείλει επιστολή προς τα συναρμόδια υπουργεία με το αίτημα μας για την ένταξη του κλάδου μας στο πρόγραμμα των ευεργετικών διατάξεων στήριξης των επιχειρήσεων μας ότι : κατόπιν συνεχούς και καθημερινής επικοινωνίας και συνεννοήσεως με το Συνάδελφο Πρόεδρο, η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. απέστειλε ένα κατάλογο με ΚΑΔ στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο κλάδος μας, επαγγελμάτων με το ίδιο αίτημα.

Επιστολή Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. 4008_20

Επιστολή Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. 4001_20.doc